Buurt

buurt

Alcatraz festival nodigt alle inwoners van Stad Kortrijk en Gemeente Zwevegem op vrijdagavond 11 augustus GRATIS uit!

Tijdens de buurtrondleiding en het gratis containerconcert naar aanloop van Alcatraz Festival kregen we van mensen uit de omgeving regelmatig de vraag of ze eens een kijkje mochten komen nemen terwijl het festival bezig is. Omdat we onze tiende editie vieren, willen we aan de inwoners van Kortrijk en Zwevegem graag die kans geven.

Op vrijdagavond 11 augustus 2017 kunnen zij volledig gratis Alcatraz Festival leren kennen!

Vrijdagavond heeft Alcatraz Festival een bijzonder veelzijdig programma. Bovenaan de affiche staat Ghost. Deze Zweedse rockers kaapten in 2016 de Grammy weg voor beste metaloptreden. Verwacht je aan een prachtige show van psychedelische rock. Ghost wordt voorafgegaan door klassiekers als Krokus (Zwitserland). Hun stijl doet denken aan AC/DC en is dan ook gesneden koek voor de fans van die band. Ook Dirkschneider passeert de revue. Hij werd wereldberoemd als stichter en zanger van de legendarische metalband Accept. Maar je zal ook Belgisch talent kunnen bewonderen: het energieke Evil Invaders en de Kortrijkse metaltrots Dyscordia. Zij staan voor uiterst vakkundig gebrachte power metal. Niet te missen!

Let wel, om te beletten dat gratis tickets voor buurtbewoners zouden verhandeld of verkocht worden, zal een strikte procedure worden georganiseerd.

  • Bestel je ticket via onderstaande link
  • Aanmelding aan speciale counter vanaf 14.00u
  • Enkel de eigenaar van een elektronische identiteitskaart wordt toegelaten
  • Controle van adres (Stad Kortrijk of Gemeente Zwevegem) en aan de hand van een foto
  • Polsbandje wordt na bovenstaande aangebracht
  • Kinderen onder de 16 jaar alleen toegelaten onder begeleiding van volwassenen
  • De organisatie is niet verantwoordelijk voor ongevallen, diefstal of schade door derden

Bestel nu je tickets

Dutch