13/14/15 Augustus 2021 | Kortrijk - BE 13/14/15 Aug

Camping

De Alcatraz-camping is open van vrijdag 13/8 vanaf 08.00 u tot maandag 16/8 tot 12.00 u.

Alcatraz Camping

Alcatraz Graveyard

Verblijf op camping Graveyard voor een complete Alcatraz-ervaring! Open vanaf vrijdag 13/08 (8u), dus ideaal om voor het festival al een klein feestje te bouwen!

Campingtickets (€18 p.p.), vooraf aan te kopen en uitgeprint mee te brengen) geven toegang tot alle faciliteiten gedurende het hele festival. Check de infopagina voor meer camping-info.

Camping tickets

Mobilhomes

Op de Camper Camping vlakbij het festivalterrein, mag je je camper (of caravan met voortent) neerzetten op maximaal 6m x 7m. Check camping-info voor uiterste aankomst- en vertrektijden. Kostprijs: €50 per standplaats + €18 per persoon (campingticket, verplicht voor elke kampeerder)

Epuisé

Motor camping

Je koopt een ticket voor de Motor Camping en hebt dan recht op plaats voor 1 motor + 1 klein tentje op de Camper Camping vlakbij het festivalterrein. Kostprijs: €10, toegang enkel voor motorrijders. Let op: bijkomend moet per persoon verplicht een campingticket gekocht worden (€18 pp).

Motor camping

Onze accommodaties

Alcatraz Eagle’s Plaza!

EXTRA dit jaar: Eagle’s Plaza krijgt zijn eigen bar!

container bar

Alcatraz Eagle’s Plaza, voor wie net dat ietsje meer wenst, ligt vlakbij de festivalweide en biedt het perfecte verblijf voor ieder budget. Je kan hier basic tenten, luxueuzere Delta tenten of zelfs top-of-the-bill Lodges met boxsprings huren.

Alle accommodaties zijn volledig ingericht en ready-to-go voor een zorgeloos festival! Gezien het festival dit jaar 3 dagen is ipv 4 dagen, bieden we een ontbijt aan ter compensatie.

Opgelet: het (verplichte) toegangsticket voor de camping is niet inbegrepen in de huurprijzen voor Eagle’s Plaza! Vergeet dat dus niet bij te boeken (€18 per persoon).

Basic 2-persoonstent

Voor de prijsbewuste kampeerder die geen zin heeft in gesleur met eigen kampeermateriaal. Kwalitatieve en heel comfortabele tent, inclusief 2 Nomad slaapsets (luchtbed, slaapzak en kussen) en ledlamp. De tent bestaat uit een buitentent en een geventileerde binnentent van 2,4 x 1,5m.

Prijs: €115 (ontbijt inbegrepen)

Boek deze accommodatie en je (verplichte) campingtickets via onderstaande link:

Basic 2p tent

Delta tent light

Wil je tijdens Alcatraz sfeervol overnachten, dan is deze Delta tent misschien iets voor jou! Deze 2-persoonstent bestaat uit een houten frame met TenCate binnentent en dak, inclusief 2 Nomad slaapsets (luchtbed, slaapzak en kussen). Verlichting en 2 stoelen zijn sowieso inbegrepen. Er is een slot op de tent voorzien.

Prijs 2 personen: €225 (ontbijt inbegrepen)
Prijs 1 persoon: nieuw €200 (ontbijt inbegrepen)

Boek deze accommodatie en je (verplichte) campingtickets via onderstaande link:

Delta light

Delta tent medium

Wil je tijdens Alcatraz sfeervol overnachten, dan is deze Delta tent misschien iets voor jou! Deze 2-persoonstent bestaat uit een houten frame met TenCate binnentent en dak. Verlichting en 2 stoelen zijn sowieso inbegrepen. Er is een slot op de tent voorzien.

Kies je voor de Medium-versie dan staan er 2 opgemaakte bedden voor je klaar en heb je bovendien toegang tot een apart sanitair blok met douches en toiletten.

Prijs 2 personen: €340 (ontbijt inbegrepen)
Prijs 1 persoon: nieuw €300 (ontbijt inbegrepen)

Boek deze accommodatie en je (verplichte) campingtickets via onderstaande link:

Delta medium

Luxe lodge

Beleef het ultieme glampinggevoel in deze ruime lodge (4m x 2,5m)! Hier geniet je van een luxe inrichting met twee volledig opgemaakte boxsprings op een verhoogde houten vloer. Buiten heb je zelfs je eigen houten terras met twee stoelen. De luxe lodge heeft een eigen stopcontact en ze kan op slot. Bovendien krijg je toegang tot een apart sanitair blok met douches en toiletten.

Prijs: €450 (ontbijt inbegrepen)

Boek deze accommodatie en je (verplichte) campingtickets via onderstaande link:

Luxe lodge

new Groepstent

Groepstent voor 3 tot 10 personen.

Prijs: €500

Maak het verblijf in de groepstent compleet en boek een slaappakket per persoon bij. Een pakket bestaat uit een bed, slaapzak en kussen.

Optie: bed, slaapzak en kussen.

Price: €25 (per set)

Boek deze accommodatie en je (verplichte) campingtickets via onderstaande link

Groepstent

Extra's

jupiler
Verkoop van gekoeld bier (enkel voor kampeerders)
Geen zin in lauwe blikken bier bij je tent?

Voor €8 bestel je in voorverkoop je gekoelde sixpack Jupiler (33cl) die je kan ophalen bij de Jupilerstand op de camping (op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 9u en 14u).

Prijs: €8

Jupiler sixpack

breakfast
Ontbijtpakket en -buffet

Pakket: Op de camping kan elke ochtend (zaterdag, zondag en maandag) voor €7,5 een ontbijtpakket aangekocht worden bestaande uit 2 koffiekoeken, 1 yoghurt, 1 stuk fruit, 1 fruitsap of chocomelk en 2 koffies.

Prijs: €7,5

Ontbijtpakket


Buffet: Op zaterdag, zondag en maandag heb je ook de mogelijkheid om aan te schuiven aan een ontbijtbuffet! Kostprijs €12,5 voor 2 koffiekoeken, sandwiches, brood, kaas, ham, boter, yoghurt, fruitsalade, fruitsap of chocolademelk, eieren en spek en 2 koffies.

Prijs: €12,5

ontbijtbuffet

jupiler
Vrienden area!

Wil je gegarandeerd een ruimte hebben waar je samen met je vrienden kan kamperen? Ook voor degene die (zoals altijd) te laat komt? Boek een vrienden area! Je krijgt ruimte dicht bij de ingang van het festival en de relaxzone van de camping.

De vrienden area kan geboekt worden in verschillende afmetingen.

Vrienden area

Afmeting Prijs  
30m2€30 
60m2€60 
90m2€90 
120m2€120 
150m2€150 

Excl. camping tickets

Vrienden area