Vri 7 - zat 8 - zon 9 Augustus 2020 | Kortrijk - BE 7-8-9 Augustus 2020 | Kortrijk - BE

Camping

De Alcatraz-camping is open van donderdag 8/8 vanaf 16.00 u tot maandag 12/8 tot 12.00 u.

Alcatraz Camping

Alcatraz Graveyard

Verblijf op camping Graveyard voor een complete Alcatraz-ervaring! Open vanaf donderdag 08/08 (16u), dus ideaal om voor het festival al een klein feestje te bouwen!

Campingtickets (€18 p.p.), vooraf aan te kopen en uitgeprint mee te brengen) geven toegang tot alle faciliteiten gedurende het hele festival. Check de infopagina voor meer camping-info.

Camping tickets

Alcatraz Eagle’s Plaza!

Alcatraz Eagle’s Plaza, voor wie net dat ietsje meer wenst, ligt vlakbij de festivalweide en biedt het perfecte verblijf voor ieder budget. Je kan hier basic tenten, luxueuzere Delta tenten of zelfs top-of-the-bill Lodges met boxsprings huren. Alle accommodaties zijn volledig ingericht en ready-to-go voor een zorgeloos festival! Prijzen variëren tussen €14 en €56 per persoon per nacht en een ontbijtpakket of zelfs een heerlijk ontbijtbuffet kan optioneel worden bijgeboekt. Who needs a hotel when there is Eagle’s Plaza?

Opgelet: het (verplichte) toegangsticket voor de camping is niet inbegrepen in de huurprijzen voor Eagle’s Plaza! Vergeet dat dus niet bij te boeken (€18 per persoon).

Onze accommodaties

Basic 2-persoonstent

Voor de prijsbewuste kampeerder die geen zin heeft in gesleur met eigen kampeermateriaal. Kwalitatieve en heel comfortabele tent, inclusief 2 Nomad slaapsets (luchtbed, slaapzak en kussen) en ledlamp. De tent bestaat uit een buitentent en een geventileerde binnentent van 2,4 x 1,5m.

Prijs: €115 (€14 p.p.p.n.)

Boek deze accommodatie en je (verplichte) campingtickets via onderstaande link:

Basic 2p tent

Delta tent light

Wil je tijdens Alcatraz sfeervol overnachten, dan is deze Delta tent misschien iets voor jou! Deze 2-persoonstent bestaat uit een houten frame met TenCate binnentent en dak, inclusief 2 Nomad slaapsets (luchtbed, slaapzak en kussen). Verlichting en 2 stoelen zijn sowieso inbegrepen.

In de Light-uitvoering slaap je op een comfortabele Nomad slaapset.

Prijs: €215 (€27 p.p.p.n.)

Boek deze accommodatie en je (verplichte) campingtickets via onderstaande link:

Delta light

Delta tent medium

Wil je tijdens Alcatraz sfeervol overnachten, dan is deze Delta tent misschien iets voor jou! Deze 2-persoonstent bestaat uit een houten frame met TenCate binnentent en dak. Verlichting en 2 stoelen zijn sowieso inbegrepen.

Kies je voor de Medium-versie dan staan er 2 opgemaakte bedden voor je klaar en heb je bovendien toegang tot een apart sanitair blok met douches en toiletten.

Prijs: €325 (€40 p.p.p.n.)

Boek deze accommodatie en je (verplichte) campingtickets via onderstaande link:

Delta medium

Luxe lodge

Beleef het ultieme glampinggevoel in deze ruime lodge (4m x 2,5m)! Hier geniet je van een luxe inrichting met twee volledig opgemaakte boxsprings op een verhoogde houten vloer. Buiten heb je zelfs je eigen houten terras met twee stoelen. De luxe lodge heeft een eigen stopcontact en ze kan op slot. Bovendien krijg je toegang tot een apart sanitair blok met douches en toiletten.

Prijs: €450 (€56 p.p.p.n.)

Boek deze accommodatie en je (verplichte) campingtickets via onderstaande link:

Luxe lodge

barbershop

Nieuw op de Alcatraz-camping: hairstyling!

Droom je van een paarse hanenkam of heb je een ander heavy-metal kapsel in gedachten? Op zaterdag- en zondagvoormiddag is ons pop-up kapsalon jouw place to be! In samenwerking met Rhizo lifestyle school uit Kortrijk.

campingshop

Pre-order campingshop
i.s.m. Mr. Campchamp

Je kampeeruitrusting nog niet compleet of gewoon geen zin om al die kampeerspullen naar het festival mee te nemen? Via deze webshop kan je campingproducten bestellen voordat je naar Alcatraz komt. Alles wordt naar camping Graveyard gebracht zodat je zelf nergens mee moet sleuren. Bestellen kan via onderstaande link

Pre-order hier

Extra's

jupiler
Verkoop van gekoeld bier (enkel voor kampeerders)
Geen zin in lauwe blikken bier bij je tent?

Voor €8 bestel je in voorverkoop je gekoelde sixpack Jupiler (33cl) die je kan ophalen bij de Jupilerstand op de camping (op donderdag tussen 16u en 22u en op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 9u en 14u).

Prijs: €8

Jupiler sixpack

breakfast
Ontbijtpakket en -buffet

Pakket: Op de camping kan elke ochtend voor €7,5 een ontbijtpakket aangekocht worden bestaande uit 2 koffiekoeken, 1 yoghurt, 1 stuk fruit, 1 fruitsap of chocomelk en 2 koffies.

Prijs: €7,5

Ontbijtpakket


Buffet: Op vrijdag, zaterdag en zondag heb je ook de mogelijkheid om aan te schuiven aan een ontbijtbuffet! Kostprijs €12,5 voor 2 koffiekoeken, sandwiches, brood, kaas, ham, boter, yoghurt, fruitsalade, fruitsap of chocolademelk, eieren en spek en 2 koffies.

Prijs: €12,5

ontbijtbuffet

jupiler
NIEUW: Vrienden area!

Wil je gegarandeerd een ruimte hebben waar je samen met je vrienden kan kamperen? Ook voor degene die (zoals altijd) te laat komt? Boek een vrienden area!

De vrienden area kan geboekt worden in verschillende afmetingen en je kan uw area upgraden met een bankenset en partytent.

Vrienden area

Afmeting Prijs  
30m2€30 
60m2€60 
90m2€90 
120m2€120 
150m2€150 

Excl. camping tickets


Vrienden area LUXE

Partytent (1 stuk) en zitruimte: Banken + tafel inclusief.

Afmeting Prijs  
30m2€1001 tafel & 2 banken incl.
60m2€1301 tafel & 2 banken incl.
90m2€1601 tafel & 2 banken incl.
120m2€1902 tafels & 4 banken incl.
150m2€2202 tafels & 4 banken incl.

Waarborg: €50

Excl. camping tickets

Vrienden area