kortrijk

buurt

Actie voor inwoners van Stad Kortrijk en Gemeente Zwevegem op vrijdagavond 10 augustus

Op vrijdagavond 10 augustus 2018 wordt het rocken in Kortrijk.

Actieprijs: 29,90€ ipv 50€

Bestel nu je tickets aan €29,90 ipv €50

Neen, het hoeven niet altijd schreeuwende gitaren te zijn op Alcatraz festival. Na de, met talrijke Kortrijkse bewoners, druk bezochte editie van 2017 heeft de organisatie voor de komende editie een headliner van formaat weten te strikken voor de openingsdag. Niemand minder dan het legendarische Status Quo komt naar de festivalweide aan de Lange Munte afgezakt voor een optreden vol klassiekers. De band scoorde meer dan 60 (!) hits in haar thuisland (het VK) en dat is meer dan welke andere rockband ook. 22 singles bereikten daarvan de top tien. Ongezien!! Wij horen de ‘feel good’ boogie rock met lekker swingende songs als ‘Down Down’, ‘Whatever You Want, ‘Rockin’ All Over The World’ of hun grootste hit ‘Roll Over Lay Down’ al weerklinken op ons impressionant openluchtpodium. De befaamde Prison Stage is dan ook tot ver buiten de landsgrenzen bekend als een der meest indrukwekkende onder de diverse pluimage aan podia. Ja, wij tekenen nu al voor de vele blije gezichten nadien bij het publiek.

U, als inwoner van Kortrijk, mag dit schouwspel niet missen. Alcatraz Festival nodigt u dan ook maar wat graag uit voor wat met voorsprong de gezelligste dag van het jaar moet worden.

Geniet niet enkel van het muzikale aanbod met het eerdergenoemde Status Quo. Ook Dee Snider (u weet wel, die van “We’re Not Gonna Take It”), Brides Of Lucifer (Scala transformeert van braaf meisjeskoor tot duivelse metalbruiden) en Diablo Blvd. (de muzikale uitlaatklep van Alex Agnew, wie kent hem niet?), komen van jetje geven.

Spring vooral even binnen in de coolste bar van het land (El Presidio) en kom er proeven van de betere bieren. Als klap op de vuurpijl (ja, ook vuurwerk zal er zijn) ondergaat de bar een ware metamorfose, wordt de capaciteit verdubbeld en zullen er gedurende de dag diverse live-acts aantreden. Onder meer de gerenommeerde freakshow van het Amerikaanse Hellzapoppin (een circus side show a la “Carnivàle”) komt de show stelen. Een bont, maar vooral uniek gezelschap, mis het niet!!

Als Kortrijkzaan betaalt u overigens geen € 50,00, maar amper iets meer dan de helft (€ 29,90).

Sluit uw zomervakantie af met een spektakelstuk in eigen stad …


Let wel, om te beletten dat tickets voor buurtbewoners zouden verhandeld of verkocht worden, zal een strikte procedure worden georganiseerd.

  • Bestel je ticket via onderstaande link
  • Aanmelding aan speciale counter vanaf 14.00u
  • Enkel de eigenaar van een elektronische identiteitskaart wordt toegelaten
  • Controle van adres (Stad Kortrijk of Gemeente Zwevegem) en aan de hand van een foto
  • Polsbandje wordt na bovenstaande aangebracht
  • Kinderen onder de 16 jaar alleen toegelaten onder begeleiding van volwassenen
  • De organisatie is niet verantwoordelijk voor ongevallen, diefstal of schade door derden

Bestel nu je tickets aan €29,90 ipv €50

Undefined