Location

Wanneer gaan de deuren van het festival open?

Op zaterdag en zondag gaan de gates to hell open om 9u30, anderhalf uur voor de eerste band aantreedt. Op vrijdag gaan de gates open om 12u00.

Hoe geraken we er?

Bushalte Festival: Kortrijk Lange Munte
Bushalte Parking Xpo (gratis shuttlebus service van/naar het festival)

Parking

Uit respect voor de omwonenden kan je je wagen niet in de onmiddellijke omgeving van het festival parkeren. Als je dit toch doet, kan je beboet worden. De officiële parking van Alcatraz is de parking van Kortrijk XPO / Kinepolis. Gebruik volgende GPS-coördinaten om deze te bereiken:

GPS-coördinaten:

Alcatraz Parking:
Kennedylaan 100
8500 KORTRIJK (B)

Het parkeertarief is heel voordelig (2 EUR per uitrit) en er rijden gratis shuttlebussen van de parking naar de hoofdingang van het festival.

Gratis shuttlebus

Vrijdag: 8.00 – 3.00
Zaterdag: 8:00 – 3.30
Zondag: 8.00 – 3.00
Maandag: 8.00 – 12.30

Hoe geraak ik binnen op Alcatraz?

De deuren van het festival gaan open om 09u30 op zaterdag en zondag. Op vrijdag gaan de gates open om 12u00.

Indien je reeds een ticket gekocht hebt, heb je of een hard copy ticket ontvangen of een e-ticket met een unieke barcode.
Om vlot binnen te geraken ga je gewoon met je tickets naar de main entrance gate van Alcatraz-festival.
Onze crew zal de tickets scannen en je je toegangsbandje geven.

Indien er zich problemen zouden voordoen met je ticket, ga je gewoon naar de info booth enkele meters voor de entrance gates.

Indien je VIP tickets hebt of guest bent, heb je ook e-tckets ontvangen. Ga naar de VIP-receptietent voor de entrance gates. Onze VIP-crew zal je met veel plezier verder helpen.
Je zal je toegangsbandje hier al krijgen zodat je zeer vlot toegang krijgt tot het festival.

Heb je nog geen tickets gekocht...tsssss. Je hebt nog tijd om tickets online te kopen om wachtrijen te vermijden aan de ticketscontainer. Het is zeker mogelijk tickets te kopen op de dag zelf van het fesitval.
Bij aankomst, ga je gewoon naar de ticketscontainer, net voor de ingang. Onze crew zal je toegangsbandje bezorgen zodat er een vlotte toegang is aan de festival gates.