13/14/15 Augustus 2021 | Kortrijk - BE 13/14/15 Aug
Apr 30, 2020

Tickets Alcatraz 2020 vs 2021

Inmiddels ligt het keiharde verdict dat we dit jaar een festivalloze zomer tegemoet gaan alweer twee weken achter ons. Toegegeven, we moesten er hier ook enkele dagen van bekomen, maar wij hebben de knop, weliswaar noodgedwongen, omgedraaid en inmiddels wordt achter de schermen hard gewerkt om de affiche van 2020 zo goed als integraal over te zetten naar 2021. Het is te vroeg om een volledige blauwdruk te beloven, maar het ziet er alvast veelbelovend uit. Heel waarschijnlijk komen wij ook nog met een aangename verrassing op de proppen, maar het is nog te vroeg om daarover iets te lossen. Houd vooral onze website en socialemediakanalen in de gaten!

Veel mensen contacteerden ons de voorbije weken met de vraag of hun ticket heel eenvoudig kan overgezet worden naar 2021. Het duurde wat langer vooraleer we op die vraag een duidelijk antwoord konden formuleren. Wij hebben heel recent, in samenspraak met onze ticketpartner, het volgende beslist:

  • Personen die reeds tickets (festival Combi, festival VIP en/of camping/glamping), alsook drank- en eetmunten hebben aangekocht, en deze wensen te behouden, hoeven niets te doen. Hun tickets worden automatisch overgezet naar 2021. (Er zijn geen extra kosten). Klanten zullen hun tickets met nieuwe datum vanaf 2 juni 2020 ter beschikking hebben in ‘Mijn Account’ op www.ticketmaster.be om te downloaden of te gebruiken in de Ticketmaster App. Simpel! Er komt voor Alcatraz 2020 dus geen tegoedbon noch een voucher.

  • Personen die reeds tickets (festival Combi, festival VIP en/of camping/glamping), alsook drank- en eetmunten hebben aangekocht, kunnen tevens voor een onmiddellijke terugbetaling opteren. Dat kan vanaf vandaag 30 april 2020 tot en met 31 mei 2020. Klanten dienen hiervoor contact op te nemen met Ticketmaster via www.ticketmaster.be/alcatraz/

Addendum!

Alcatraz opteert voor een vlugge terugbetaling van aangekochte tickets voor zij die dat wensen. De organisatie gaat hiermee niet in op de geldende maatregelen die de overheid de evenementensector heeft geboden om een terugbetaling van tickets uit te stellen tot 20 september. Het betreft een principiële kwestie waarbij Alcatraz wil tegemoetkomen aan de noden van personen die hun centen NU liever terug willen, zonder daarbij een dwingende reden op te moeten geven. Let wel, ook Alcatraz roept op om aangekochte tickets zoveel als mogelijk te behouden voor 2021, niet enkel voor Alcatraz festival, maar voor alle geannuleerde evenementen in deze bijzonder hard getroffen sector!

Binnenkort zullen ook nieuwe combitickets aangeboden worden. Dat doen we samen met een eerste aankondiging van de line-up voor 2021.

Horns up!

Alcatraz