13/14/15 Augustus 2021 | Kortrijk - BE 13/14/15 Aug
Mar 13, 2020

Belangrijk bericht

Vanwege de huidige situatie hebben mensen ons op sociale media en andere kanalen gevraagd of het festival deze zomer zal plaatsvinden.

Gewoon om alle geruchten te vermijden: zoals het er nu uitziet, zal ALCATRAZ 2020 plaatsvinden zoals gepland in augustus.

We weten natuurlijk niet wat de toekomst brengt, maar de voorbereidingen zijn aan de gang, zoals onder normale omstandigheden het geval zou zijn. Natuurlijk blijven we de situatie nauwlettend volgen en houden we u op de hoogte van eventuele wijzigingen. ALCATRAZ zal zich uiteraard aan de richtlijnen van de overheid houden en we zullen alle maatregelen nemen om de veiligheid en gezondheid van alle medewerkers en bezoekers te waarborgen. Ondertussen werken we hard om je een topeditie aan te bieden en later op de dag kondigen we weer een geweldige band aan om toe te voegen aan de line-up van dit jaar. We willen ook onze steun betuigen aan bands & entourage, promotors, boekers, clubs, pubs en anderen die mogelijk de gevolgen van deze nieuwe en ingrijpende maatregelen zullen ondervinden.

Zorg goed voor iedereen!