13/14/15 Augustus 2021 | Kortrijk - BE 13/14/15 Aug
Mar 11, 2020

Avatar DVD

Wie vorig jaar op zaterdag Alcatraz Festival bezocht was getuige van een spetterende show van het Zweedse Avatar. De clowneske maar overrompelende podiumuitstraling van het vijftal miste in combinatie met de uiterst catchy nummers haar uitwerking als headliner niet. Het feit dat dit het eerste festival was dat de band in haar carrière mocht afsluiten kon niet stilzwijgend aan de groter wordende schare fans voorbij gaan. Alcatraz spaarde kosten noch moeite op decor en vuurwerk én liet het volledige optreden filmen met een topteam aan cameramensen en regisseurs. Het resultaat is verbluffend! Drie nummers van dat concert worden nu in een keer uitgebracht, als voorbode op een dvd die later verschijnt. Beluister en bekijk de drie songs via onderstaande link. Wie weet kom je zelf ook in beeld …

Bekijk op YouTube